W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

YOSEE

Geboren in ’s-Hertogenbosch is een muziekdier in hart en nieren. Yosee zingt niet alleen Nederlandstalig, maar ook Engelstalig en is daardoor dan ook een geweldige Allround zangeres, die voor ieder wat wils zingt.

Yosee is zowel regionaal als landelijk al een bekend persoon. Ze staat met regelmaat op de grote evenementen, zoals het Mega Piraten festijn, Levenslied Tilburg en Den Bosch, Amstel bierhal, Levensliedgala in Ahoy, muziekfeesten Leiden. En reist ze regelmatig mee met artiestenreizen. 

Ze heeft met grote namen uit de Nederlandse muziek mogen werken waaronder Wolter Kroes, Django Wagner, Jeroen van de Boom, Peter Beense en Gerard Joling. 

Yosee, is ook finaliste van de 4eTopper geweest en heeft onlangs de Koos Alberts award 2016 gewonnen. Ook kent men Yosee van het tv programma Bloed, zweet en tranen. En heeft ze aan meerdere tv programma’s meegewerkt.  

Yosee heeft ook mogen samenwerken met niemand minder dan Peter Koelewijn. Haar lijst met eigen muziek is dan ook groot. Ze heeft een album uitgebracht "Yosee voor een leven lang" en heeft ze ruim 15 singles, waaronder 1000 dromen ver, Ik zie weer pretjes in je ogen, Al die lange nachten en haar onlangs verschenen single Eindeloos, en vele andere. 

Kortom Yosee is een aanwinst voor uw evenement of feest.