W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

Ron Besselink

 Ron Besselink werd geboren in Rosmalen. Op 14 jarige leeftijd begon Ron als discjockey te draaien op feesten en partijen. Tijdens het draaien zong Ron graag wel eens een liedje mee. In 2006 begon Ron zijn zang carriere toen hij op het Bossche Levenslied een talentenjacht won, en na publiekstrekker Jan Smit voor 3000 mensen mocht zingen. Inmiddels heeft de 32 jarige Ron Besselink diverse singles op naam staan die veel vuldig op radio en televisie te horen en te zien zijn geweest.

Afgelopen jaar vierde Ron zijn 10 jarig jubileum als artiest en pakte uit met een groots feest en natuurlijk een nieuwe single. Nee, jij kan mij niets leren. Deze succesvolle single is tot een regelrechte feest hit uitgegroeid en is in elke kroeg en op diverse radiostations nog steeds veel vuldig te horen.

Hier moest natuurlijk een vervolg op komen en dat gebeurde afgelopen maand met Ron zijn nieuwe single, Een lach van jou.
De nieuwe single is al in elke playlist van de bekende radiostations (Radio NL, Puur NL, etc etc) opgenomen en is weer een hele gezellige plaat en word vollop in de kroegen gedraaid.
Ron is druk met verdere stappen in zijn zang carriere bezig en u zult nog veel van hem horen.