W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

Ben Franswa

Ben Franswa werd geboren op 19 januari 1957 in Amsterdam. Hij was 14 jaar toe hij met plaatjes draaien begon in de PIT in Waalwijk.
Kort daar op kocht Ben zijn eerste bandrecorder, wat hij zou toch wel graag een aan en afkondiging doen bij de platen die hij draaide.
En zo kun hij mooi oefenen en het terug luisteren. Op 18 jarige leeftijd presenteerde Ben bij diverse radiozenders zijn eigen programma en sprak hij voor deze radio stations ook zijn eerste spotjes in. Van het één kwam het ander en ook de radiostations waren erg onder de indruk van zijn stem. Zo verliet Ben op 23 jarige leeftijd de Nederlandse radio stations en ging aan de slag in België bij radio Paritas, net over de Nederlandse grens. Na drie jaar gedraaid te hebben in België weer terug op de Nederlandse radio. Maar dit keer met een andere vaste baan op zak. Het draaien bleef een hobby, maar zijn stem activiteiten heeft hij op een laag pitje geschoven. U weet hoe het gaat, een eigen huis, een nieuwe vaste baan, en de eerste kleine op komst, dus daar gaan werken waar door er geld binnen komt. Na ruim 19 jaar voor deze baas gewerkt te hebben, werd Ben gevraagd om een bedrijfsband in te spreken, en hij heeft dit ook gedaan. Direct daarop volgde een nieuwe opdracht en daarna nog één. Bekeken werd of we het inspreken ook in de avond uren konden gaan doen, zodat er overdag gewoon gewerkt kon worden. Voor de opname studio was in de avond werken geen enkel probleem, en voor Ben zelf ook niet. Vanaf die tijd zijn we in de avond uren weer heel druk met het inspreken van de diverse opdrachten.

Ben sprak al vele bedrijfsfilms en presentaties in o.a. voor:

Alcoa-Ben Mandemakers Keukens-Hans de Groot autoschade-Gebr Lammers transport-De Mijmertuin-Ad Brands autoschade-Slagerij van Roessel-Landelijke Brandweerdag-Party centrum Chalet Fontaine-Party centrum De Gelegenheid-Beenhakker orthopedisch schoeisel - Party centrum/restaurant Het Wapen van Rosmalen-Schreinemacher technische handelsonderneming-Truckersdag stichting SER.- Party Compagny- Brabant Party-Knotskraker Festival- Video Reportage Drunen.

Stem Ben Franswa op Radio en TV

Ook heeft u de stem van Ben Franswa kunnen beluisteren met heel veel in gesproken reclames en als Voice over op o.a. SBS 6 programma 112 weekend – Talpa eredivisie journaal – Omroep Brabant – Regio tv Tilburg- Maasstad media Waalwijk – HTR Drunen – Radio Atlantis ‘s-Hertogenbosch – Radio Mexico ‘s-Hertogenbosch – Radio LTV Kaatsheuvel- Radio Bostion ‘s-Hertogenbosch e.v.a.


Emilie Sleven

Emilie Sleven is een frisse verschijning in de presentatie wereld. De Tilburgse is een groot liefhebber van het Nederlandstalig lied en is een charmante verschijning op elke gelegenheid.
 
Tijdens een bezoek met meidengroep All Woman aan de razend populaire Ochtendshow van Rijk & Van Brabant in de studio van radiostation Radio 8FM overdonderde ze het presentatie duo met haar stemgeluid, waarna een aanbod om vaste sidekick te worden snel gemaakt werd.
Inmiddels ontwaakt Brabant alweer 8 jaar met Emilie in de Ochtendshow die ze tegenwoordig samen met Ronny van Brabant maakt.
Daarnaast heeft Emilie haar eigen dagelijkse programma Puur NL Café bij Puur.nl waarbij ze wekelijks Nederlandstalige artiesten ontvangt.
 
Ook op gebied van live presentatie heeft Emilie niet stilgezeten, ze is de vaste presentatrice van avondvullende shows die Radio 8FM organiseert zoals Oktoberfest en de 80’s,90’s en 00’ Party’s. Ze fungeerde als gastvrouw bij onder meer de Dinnershow van Django Wagner, Buma NL en Mega XXL Event Terheijden. Bij diverse CD presentaties brengt ze net dat beetje extra, zoals bij album presentaties van o.a.Django Wagner, Roy Donders, Sieneke en Willem Barth. Ook voor bedrijfspresentaties draait ze haar hand niet om. Ook bij het drukbezochte Promotiefeest van NAC Breda wist ze de enthousiaste fans te vermaken.
 
Emilie is ook de stem achter diverse commercials, waaronder Staatsbosbeheer en Jumbo Supermarkten.