W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

Lina Steevens

 

Muziek speelt een grote rol in mijn leven. Mijn vader trad vroeger op met een goede band, hij speelde bas gitaar. Zo vaak ik maar kon en mocht natuurlijk, ging ik met hem mee. Op mijn 7de jaar besloot ik dat mijn vader met de band wel eens een handje zou helpen. Ik klom het podium op, pakte de microfoon en zo is mijn zangcarrière eigenlijk begonnen!! Het publiek destijds vond het erg leuk en ikzelf vond het natuurlijk nog veel leuker. Toen kwam bij mij al het gevoel dat ik misschien wel eens zangeres zou willen worden, en eerlijk gezegd is dat nooit meer verdwenen. Als ik even de mogelijkheid had zong ik, op school, samen met de radio,op mijn kamer, voor mijn vriendinnen, ja zelfs onder de douche stond ik nog te zingen! Mijn vader heeft me altijd door dik en dun gesteund, en mij met raad en daad bijgestaan in mijn nog prille zangcarrière. Toen ik 15 jaar werd ben ik zangles gaan nemen. Kort daarna kreeg ik de kans om me eigen te bewijzen met een eerste eigen optreden bij onze lokale sportvereniging. De reacties die ik kreeg waren erg leuk en men prees mij vooral om mijn stem en de ongedwongenheid waarmee ik op het podium stond. Dit gaf mij natuurlijk een grote stimulans en ik wilde meer bereiken.

In 2006 bracht ik mijn eerste EP uit met 3 eigen liedjes, getiteld Zomerzon. Deze liedjes werden door het hele land gedraaid op de radio en ook was ik op tv te zien bij Brabant Party en Hart van Muziek. In die periode heb ik ook door het hele land opgetreden en kwam je mij op elk feestje tegen.

In 2007 kwam mijn nieuwe single uit, Liefde van mijn leven. Ook met dit liedje was ik weer te horen op radio en tv en trad ik overal op.

In 2009 ben ik gestopt met zingen omdat ik voor mijn kindje wilde zorgen en daar al mijn aandacht aan wilde geven.

Nu is het toch weer begonnen te kriebelen en merk ik dat zingen nog steeds enorm belangrijk voor me is. 

Mijn nieuwe single heet Toen jij langs mij liep en de releasedatum is augustus 2014. De b-kant van deze single heet Ik zie jou steeds in gedachten en dit liedje staat op het verzamelalbum Zomer Dromen met allemaal andere Nederlandse en Vlaamse hits!

Nu komt 3 juli 2016 mijn nieuwe single uit, Mijn Hartslag. 

Eén ding is zeker! Dit zal niet het laatste zijn dat jullie van mij horen!

Ik hoop jullie nog eens tegen te komen ergens in het land, we kunnen dan samen uit onze bol gaan met mijn muziek!!