W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

Kees Versluys

 

Hier en daar gingen geluiden op of het niet tijd werd voor een echte, onvervalste MEEZINGER !! Met z’n nieuwe single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat Kees Versluys horen dat hij meer in z’n mars heeft dan ballads, middle off the road nummers en Nederpopachtig repertoire. Hij vond het tijd worden voor een feestje. Twintig jaar geleden had Emile Hartkamp de tekst voor dit lied al speciaal voor hem geschreven.

Samen met Kees Tel is de sound aangepast aan deze tijd met een groot aantal echte instrumenten waaronder blazers en drums. Volgens Kees is het een verrassende plaat geworden, die zowel geschikt is voor op de bühne als op de radio. ‘Als je het nummer hoort, pak je het direct op’. De single verschijnt op het label van Cornelis Music.

 

De clip is o.a.opgenomen op de watertoren in z’n woonplaats Meerkerk. ‘Omdat de mensen in het dorp altijd achter me staan, leek mij dit een leuk gebaar om iets terug te doen. Het is een mengeling van alles wat de mensen willen horen’, aldus Kees. 

Natuurlijk kun je een reeds overbekend feestnummer op je repertoirelijst zetten als je wordt uitgenodigd om op een groot zomerfeest op te treden, maar veel leuker is het natuurlijk om een eigen, denderende meezinger op CD te zetten. Die meezinger werd gezocht en gevonden.

TIJD VOOR EEN FEESTJE !!!

Het nieuwe nummer is daarom een perfecte aanvulling.

De eerste refreinregel “Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil” is tevens de titel. Daarmee heeft Kees Versluys voor iedereen een goede raad. Ga zo af en toe eens even helemaal los. Wees wat eigenwijs en laat je meevoeren door de melodie en het ritme van dit feestelijke nummer.

Na een mooie ballad (Souvenir), een vrolijke quickstep (Kom Dans met Mij) en een popsong (Eindeloos Mooi) weer iets heel anders van zanger Kees Versluys.


Reeds airplay bij o.a. : Radio NL  / Puur NL / Unity / Radio Continu / Bingo FM

Hollandse Hits Forum top 40 op 25 /  Was hier Kanjerschijf week 13 / Download top 30 week 12 Xenox) Op heel veel plaatsen weekschijf etc. etc.