W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

Ivo van Rossum.

Ivo van Rossum die al sinds zijn zesde jaar zingt, is een ambitievolle zanger/entertainer uit het Brabantse Gemert.Ivo is opgegroeid met het Nederlandse levenslied. Op jonge leeftijd zong hij al mee met alle hits die op de radio werden gedraaid.Zijn voorkeur voor muziek heeft echter altijd in de Nederlandstalige muziek gelegen. Al geruime tijd gaat Ivo het podium op om te zingen voor het grote publiek. Al snel werd Ivo uitgenodigd door organisatoren van evenementen en kroegbazen. Deze waren meteen enthousiast over de sfeer die Ivo uitlokte bij het publiek.

Ivo laat zich graag inspireren door de grote namen in de Nederlandstalige muziekscène waarvan Stef Ekkel, Willem Barth, Rene Schuurmans, Frans Duijts en Django Wagner deel uitmaken. Deze mensen blijven zijn grote voorbeeld, geen wonder dat hij tijdens de vele optredens covers van deze grootheden zingt. Ivo heeft ook al 5 eigen singles en timmert aardig aan de weg om enigszins meer bekendheid te krijgen.

De singles “Daar in dat kleine café”, “Waar is de kastelein”, “Een heerlijk gevoel”, “Jij hoort bij mij” en “Weekend” zijn regelmatig te horen en te zien bij diverse tv en radiostations.

Ivo staat ontzettend graag op het podium en straalt dit ook uit, geen wonder dus dat overal waar hij komt een feestje wordt gebouwd!

Voor instellingen en verpleeg en verzorgingstehuizen heeft Ivo een aangepast repertoire met de grootste hits van toen en de bekendste liedjes van nu die de zorgvragers met gemak meezingen. Een must voor het oog om deze doelgroep te zien genieten.