W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

History

De band History bestaat uit een 5-tal muzikanten die reeds vele jaren optreden in andere bands, t.w. Peter en zijn Rockets, Exit, Purple Haze en The Ceder Stars.

Een 5-tal jaren geleden zijn zij gestart met History om hun gezamenlijke hobby (The Beatles) meer vorm te geven en de nummers van de zo geliefde band in te studeren en uit te voeren. Dit mondde uit in een CD genaamd History meets History waarop nummers zijn opgenomen van voor de Beatles LP “Sergeant Peppers Lonely Hearts Club Band”.

Na 5 jaar intens repeteren en verbeteren begon echter het podium weer te lonken en is besloten om weer te gaan optreden, echter om uitsluitend Beatles te gaan spelen, leek niet zo’n goed idee en toen is het repertoire uitgebreid met dansmuziek uit de 60-er, 70-er en 80-er jaren, hetgeen zeer populair is bij een groot publiek. Ook hierbij werd de kwaliteit niet uit het oog verloren en hebben zij deze muziek uitgewerkt tot indien mogelijk een vierstemmige versie.

De leden van deze formatie zijn:

Ad Damen                      gitaar / zang

Nol Passon                     gitaar / zang

Charles Pijnenburg        gitaar / zang

Willo Storm                   basgitaar/ zang

Hennie Boeijen              drums

De band History verzorgt een volledige middag c.q. avondvullend programma van 3 of 4 sessies met daartussen korte pauzes en duurt 4 uur. Zij laten de digitale uitversterking van de band verzorgen door ingehuurde professionals.