W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

Guney

 

 De zanger Guney van den Oetelaar uit Den Bosch had als kind een wens om zanger te worden, Guney heeft zijn vleugels inmiddels uitgeslagen en zijn stoute schoenen aangetrokken om de wens te verwezenlijken in de Nederlandse muziekindustrie en hoopt dat het publiek samen met hem gaat dansen op pleinen en in de kroegen, 

na een goede start in 2015 met de singel dans toch met mij, heeft Guney met bloed, zweet en tranen gewerkt aan een waardige opvolger, met de nieuwe singel “Zij zoekt haar eigen vader”, waarvan de tekst en muziek van A.G. Hazes is en zelf bewerkt heeft. 

Met de singel zij zoekt haar eigen vader weet de zanger opnieuw de aandacht te trekken. De singel zij zoekt haar eigen vader begint als een trieste ballade, maar verandert snel in een vrolijke opzwepende uptempo singel met een herkenbaar geluid, lekker in het gehoor ligt en een hoog meezinggehalte heeft. 

Voor Guney kan 2017 dan ook niet beter beginnen. De bijbehorende clip van zij zoekt haar eigen vader is uiteraard een trieste aangelegenheid en een zwaar beladen onderwerp, het is dan ook geweldig mooi, dat je er een positieve draai aan kan geven.