W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

DuoNL

 

DuoNL, Chris en Williejan hadden nog niet eerder van elkaar gehoord, totdat ze elkaar in 2007 in een paar weken tijd meermalen tegenkwamen bij een aantal achtereenvolgende optredens. Chris, de vrouwelijke helft van het Duo is al vanaf haar 14 e actief als zangeres en ze trad op die leeftijd al vaak op met Leo van Helmond, welbekend als Dikke Leo.

Chris had al eerder een Duo gevormd en verzorgde met haar voormalige collega avondvullende programma’s, daarnaast heeft ze ook haar eigen band gehad.

Williejan, de mannelijk helft van het duo begon in 2005 met zingen, gewoon omdat hij daar lol in had en bracht vrijwel direct daarbij zijn eerste eigen solo single uit.Na een aantal keren met elkaar in gesprek te zijn geweest ontstond het idee om samen een single op te gaan nemen.
Hierbij was al heel vlug het Duo geboren, met de eerste single uit 2007 "Echte Vrienden" hadden ze erg veel succes, ze werden direct opgepakt door de media. Dat smaakte naar meer en er volgde dan ook meer singles, en nu in 2014 kunnen we zien, dat het Duo al 3 complete albums op de plank heeft liggen.

DuoNL heeft een mooie lijst met optredens op hun naam staan waaraan ze in 2013 hun grote televisie debuut bij het SBS6 programma Bloed Zweet en Tranen konden voegen waar ze zelfs de hotseat hebben behaald. Daarvoor was DuoNL al bekend bij het tv programma Hart Voor Muziek, waarbij ze in 2012 als artiest mee afreisde naar Turkije, een artiesten reis die jaarlijks plaats vind, waarbij vanuit alle windstreken van het land de fans van de Nederlandstalige muziek speciaal met deze reis meegaan.  Eerder stonden zij op het Levenslied in den Bosch, bij de tv programa’s Brabant Toppers en Brabant Party, de RadioNL zomertour , het Holandio super feest etc. etc.

2014 begint voor DuoNL  met een nieuwe single "Waarvan Droom Jij"  wederom een echt levenslied, natuurlijk hoor je het nummer tijdens hun optredens dat overigens bestaat uit het eigen repertoire aangevuld met leuke covers om ervoor te zorgen, dat u kunt genieten van een leuk swingend, maar ook zeker boeiend optreden bij u op uw feest of tijdens een optreden ergens in het land.

In 2014 zal DuoNL ook komen met een echte zomer single waaraan deze keer een presentatie gekoppeld wordt, deze zal in Mei/Juni van dit jaar plaats gaan vinden.  Er staat nog een artiesten reis naar Turkije op de planning alsmede een reisje naar Winterberg en natuurlijk de optredens in het land.

 Kortom, genoeg te doen voor het steeds meer gewaardeerde DuoNL.