W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

DISCO'S

 FM Show

 

Wij zijn Friso Kersten en Marco Brouwer en al meer dan 20 jaar DJ's. Wij hebben altijd voor verschillende drive-in shows gewerkt. In de zomer van 2016 zijn wij begonnen met FM Sound en dan vooral gericht op de drive-in show, voor allerlei soorten feesten, bruiloften, verjaardagen, themafeesten, bedrijfsfeesten, etc.. Zo af en toe verhuren wij wat geluid/verlichting.

Onze slogan is: "met muziek maken wij jouw mooiste herinneringen"

Drive-in show, het kant-en-klare feest op locatie. Al jaren verzorgt FM Sound verschillende drive-in shows van groot tot klein. Het kant-en-klare feest op locatie waarbij wij als vaste DJ's voor een geweldige ervaring zorgen en feestbeleving op nummer 1 staat. 

Wij zijn er voor al uw feesten of het nu om een bruiloft, verjaardag, themafeest (van apres-ski, Hollandse avonden, 60/70/80/90 party's), bedrijfsfeesten, etc. gaat. Wij zijn allround DJ's en kunnen alle muziekstijlen draaien en combineren, 60/70/80/90/00's, Top 40, Nederlandstalig.

Graag bespreken wij uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek door, zodat u feest op rolletje verloopt.

 

 


2Men Sound


Een goede Dj maakt je avond tot een succes omdat die de sfeer perfect aanvoelt en kan bepalen.

Wij "2 MEN SOUND" zijn al als Dj’s actief vanaf 2003. Kunnen alle muziekstijlen draaien en combineren 60's, 70's, 80's 90's top 40, Apres Ski, Dance en Nederlands talig. 

Wij draaien verzoekjes die aangevraagd worden, alles om een feestje te maken. 

Wij draaien op bruiloften, feest partijen, bedrijfsfeesten enz. Ook voor kleine gezelschappen zijn wij te boeken en weten we sfeer te maken. Ook nemen we van tevoren contact met u op, om je of jullie muzikale wensen door te nemen.Onze muziekcollectie bevat voor ieder wat wils, en je mag zelf aangeven welke muziek je wel en niet leuk vindt.

Ook is er de mogelijkheid om artiesten via onze installatie te laten zingen,wij kunnen deze evt ook begeleiden. 


 Show Time


Showtime Den Bosch is een allround bedrijf gespecialiseerd in hoofdzakelijk Licht, Geluid & Media. Op het moment zijn wij voornamelijk actief in en rondom ‘s-Hertogenbosch maar wij staan altijd open voor projecten door het hele land.

Licht   

Licht speelt een belangrijke rol bij de sfeer van uw evenement. Wij kunnen voor uw evenement een passende opstelling en lichtshow creëren die perfect aansluit bij uw wensen. Door onze diversiteit in assortiment zijn wij altijd zeer flexibel met diverse opstellingen.   

Geluid  

Ook geluid speelt een belangrijke rol bij uw evenement/ feest of andere speciale gelegenheid. Wij beschikken over diverse drive in shows die perfect aansluiten bij zowel uw feest als locatie. Wij stemmen de muziek af op de wens van de klant en zorgen ervoor dat iedereen een geweldige avond heeft.   

Media  

Bij media staat vooral video bovenaan. Zo zijn wij momenteel vooral actief op het gebied van Wedding Video’s. Het verfilmen van de mooiste dag van uw leven als blijvende herinnering. Naast bruiloften filmen wij ook: Communie & Doopfeesten, Videoclips, Corporate Video’s, Aftermovie’s en volledige event registraties. Daarnaast valt onder media ook het realiseren van websites, grafisch ontwerpen en fotografie.