W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

Charelle

 

Ik heb zingen altijd leuk gevonden, als klein meisje van 2 jaar zong ik op een barkruk in een café een liedje van Frans Bauer  “ als sterren aan de hemel staan”. En als 5 jarig meisje op de vijftigste verjaardag van mijn opa zong ik "Hier heb ik lang op gewacht" van Janske. De mensen vonden het helemaal geweldig. 

Toen ik 11 jaar oud was werd er op de basisschool een Talentenjacht  georganiseerd genaamd: Idols. Ik heb daar aan meegedaan en vertolkte toen het Spaanstalig nummer Obsession van Aventura. Deze talentenjacht won ik, het was echt super leuk. Toen ik ouder werd heb ik eigenlijk niets meer met muziek gedaan, ik werd eigenlijk een zogenaamde badkamerzangeres. Maar mijn ouders bleven zeggen "je bent gek als je hier niets mee gaat doen". Totdat mijn tante de stap had gewaagd om mij achter mijn rug  in te schrijven voor  de Radio Mexico Talentenjacht 2010 die toevallig bij ons op de camping werd gehouden. Ik zong toen o.a. nummers van Amy Winehouse ,Adele,en beyonce. Ook die talentenjacht heb ik gewonnen, en kreeg toen de beloofde cd opname van mijn eerste singel: ” het is een droom "die werd opgenomen bij Ad Damen (studio 31), en de bijbehorende videoclip van Jos van de Wiel (wipemedia) die later dat jaar opgenomen werd in Gran Canaria. 

Al snel na dat alles had ik mijn eerste cd presentatie in de Driezeeg in Middelrode. In Februari dat jaar kregen we het leuke idee om een carnavalsnummer te maken , hierbij heb ik mijn goede collega, zanger Wilbert gevraagd, om dat samen met mijn te doen. Dat werd het nummer: Als Bosschenaar ben ik geboren ,onder de naam "De Dwarsliggers". Daarna  kwam mijn derde nummer,We hadden toen gekozen voor een cover met een zomers tintje, een Grieks nummer van Anna vissi. "Kanenas". Daar werd een Nederlandse tekst op geschreven "voel die regen op ons "door niemand minder dan Marco Meesters. Die tot nu toe al mijn teksten heeft geschreven, en is opgenomen bij studio Di Mario(Mario Veltman)

Zo ook het nummer wat een jaar later kwam:"He jij" en de Engelse vertaling " Hey you". Dit nummer deed en doet het nog steeds goed. Dit jaar kom ik weer met 2 nieuwe singels:  “Waarom liet ik je gaan"en een  cover van Wilma landkroon  "Als je verliefd op een jongen bent”.  Na mee te hebben gedaan aan "Typisch Talent 2012 in Den Bosch, en die ik ook nog eens won kwam ik terecht bij het Levenslied op de markt in Den Bosch.  Na deze ook  gewonnen te hebben we besloten het nummer van Wilma Landkroon nog eens extra op te pimpen en in een nieuw jasje te steken. Deze  wordt binnenkort digitaal gereleased. Dus hou het in de gaten. Verder ben ik regelmatig te zien bij optredens, lokale tv zenders en cd presentaties en kom ik je misschien wel tegen in afwachting van wat de toekomst me zal brengen.

 

Groetjes Charelle