W/S Entertainment
Voor een echt gezellig feestje...

Amanda Köhler

Amanda is geboren op 30 juli 1988 in 's-Hertogenbosch. Ze organiseerde in 2004 een benefietconcert voor Villa Pardoes. Op deze dag gaf ze haar eerste optreden. Dit gaf zo'n kick dat ze besloot om verder te gaan met haar muziekcarrière. In september 2005 kwam haar eerste single uit, Feesten in de stad. Waar later in 2008, Laat de wind lekker waaien uit werd gebracht, brak er een periode van radiostilte aan.

Maar Amanda maakte een comeback met een single die geschreven is door Frank van Etten, Betoverd door jou. In 2013 besloot Amanda mee te doen met Typisch talent op het levenslied in 's-Hertogenbosch, met succes, want Amanda won deze talentenjacht. De jury was unaniem. 

Even later kwam Oh jij, ik ben verliefd uit geschreven door Javi Escalera. Nu Amanda's carriere in een stroomversnelling gaat is, Ik leef niet om te werken uitgekomen en als bonus wederom het prachtige liedje Betoverd door jou, onder het platenlabel Rood Hit Blauw. Deze is goed ontvangen en ruimschoots bekeken op YouTube, Amanda wilde graag een eigen sound brengen, dus de opvolger, Waarom zou je sparen was een feit. 

Niet lang daarna kreeg Amanda een ingeving en schreef binnen een kwartier een prachtig gevoelig levenslied, Fotoalbum en ondanks deze plaat niet een opvolger is van de andere singles, wilde ze deze graag delen. 

Ook is ze genomineerd voor de Koos Alberts Awards 'Nieuw Nederlands Talent.  

Groetjes Amanda.